بهترین مطالعات من

 

حریره یک سوپ بسیار محبوب مراکشی است که از ترکیب نخود،عدس، گوشت بره، کرفس و ادویه جات مانند؛ زردچوبه،دارچین و زعفران تهیه می شود.

این سوپ برای شکستن روزه به هنگام افطار به عنوان یک سوپ سبک و سرشار از ویتامین های مهم توصیه می شود.

این سوپ در عربستان سعودی به شکل های دیگری هم تهیه می شود. با گوشت گاو، مرغ یا با جو پوره شده. همچنین می توان این سوپ را بصورت کاملا گیاهی و بدون گوشت نیز تهیه کرد. در یکی از دستورهای این غذا آمده است که در پایان طبخ می توان چند عدد تخم مرغ ترکیب شده را به مواد اضافه نمود.

مواد لازم:

کره      250  گرم

گوشت بره مکعبی خرد شده   300  گرم

کرفس نگینی خرد شده   100 گرم

پیاز قرمز رنگ خرد شده    2 عدد

زردچوبه   1 قاشق چایخوری

دارچین   1/2 قاشق چایخوری

زنجبیل    1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز    1/2 قاشق چایخوری

زعفران      1/2 قاشق چایخوری

گوجه فرنگی پوست کنده  1 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی  1 قاشق غذاخوری

عصاره گوشت گاو   1/5 لیتر

عدس سبز  140 گرم

نخود خیس داده شده   100 گرم (یک شب  تا صبح خیس داده شود)

گشنیز و جعفری  تازه خرد شده   4 قاشق غذا خوری

ماکارونی  رشته ای  100 گرم  (شکل ماکارونی می تواند به دلخواه رشته ای را فیگوری باشد)

آرد ذرت  2 قاشق غذا خوری

لیمو ترش   به اندازه دلخواه

 

دستور:

 


ادامه مطلب
نوشته شده در ۱۳٩٠/٦/۱ساعت ٩:٤۸ ‎ق.ظ توسط شازده نظرات () |

Design By : nightSelect.com