بهترین مطالعات من

6 روز از ماه خوب رمضان گذشته و من برخلاف سال های گذشته ، هر روز بعد از افطار دچار سنگینی معده و بی حالی میشم. با خودم فکر کردم این نشون میده که دیگه داری پیر میشی چشمک.

شامی و سبزی خوردن جز جدایی ناپذیر سفره های افطار ما ایرانی ها خصوصا گیلانی هاست. سنگینی حبوبات پخته شده به همراه گوشت و سیب زمینی بعد از 17 ساعت روزه داری طبیعیه که باعث دل درد های شدید بعد از افطار بشه.

خوردن یک پیاله سوپ سبک شازده پز برای افطار و قبل از شروع غذای اصلی (یعنی همون شامی های سنگین و غیر قابل هضم ) می تونه کمک بزرگی به  آرامش معده های ما باشه.

سوپ قارچ خوشمزه به سبک زری آذری پیرا

زمان پخت: نیم ساعت

مواد لازم:

کره گیاهی یا همان مارگارین  (ترجیح میدم ایلیکا یا مهگل باشه)     50 گرم

قارچ     450 گرم

آرد گندم       2 قاشق غذا خوری

شیر  2 پیمانه ( یعنی دو تا لیوان بزرگ )

قرص مرغ  3 عدد   (توصیه می کنم  الیت یا کنور باشه)

آب  2 پیمانه (یعنی دو تا لیوان بزرگ)

زرده تخم مرغ   2 عدد

دستور:

ابتدا قارچ ها رو شسته و به دلخواه خرد می کنیم. (نگینی ، ورقه ای ، درشت ، ریز) یادتون نره که کمی به قارچ ها آب لیمو بزنید تا سیاه نشن.

قابلمه را روی حرارت تند می گذاریم و کره را درون آن آب می کنیم. قارچ ها را درون قابلمه تفت می دهیم به اندازه ای که فقط سبک بشن یعنی نرم بشن . نیازی نیست آنقدر تفت بخورن که به آب بیفتن. وقتی کره خوب به خورد قارچ ها رفت دو پیمانه آب را اضافه می کنیم. می تونید آب بیشتری هم بریزید بستگی داره به ذائقه شما شاید سوپ آبکی و رقیق دوست دارید یا نه دوست دارید تراکم قارچ ها رو درون سوپ بیشتر ببینید و سوپ تان غلیظ باشد. قرص مرغ را درون قابلمه پودر می کنیم. کمی هم نمک. قرص های مرغ الیت و کنور مقدار کمی نمک دارند و بدون اینکه تعادل نمک غذا رو بهم بزنن باعث خوش طعم شدن غذا میشن.

همچنان و روی همان حرارت تند به کارمان ادامه می دهیم تا سوپ جوش بیاید. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و شیر و آرد را به آن اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم. 20 دقیقه کافی است.

درون یک ظرف جدا (یعنی همان ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنیم) زرده های تخم مرغ را ریخته و بهم می زنیم. سپس بعد از 20 دقیقه بهم زدن مداوم حرارت را خاموش کرده و قابلمه سوپ آماده شده مان را همانطور داغ درون این ظرف می ریزیم و بهم می زنیم تا حرارت سوپ باعث پخته شدن زرده های تخم مرغ شود.

همین لبخند سوپ ما آماده است. اگر دوست داشته باشیم می توانیم با کمی خامه صبحانه سوپ را تزیین کنیم.

 

و من دیشب بعد از افطار به سبکی یه پر بودم !

فرشته

نوشته شده در ۱۳٩٢/٤/٢٤ساعت ۸:٠٧ ‎ق.ظ توسط شازده نظرات () |

Design By : nightSelect.com